Over ons

Sanitair De Baere is al bijna 40 jaar geleden gestart als loodgietersbedrijf met Joseph De Baere als gediplomeerd loodgieter.  Met de jaren werd dit familiebedrijf uitgebreid met ervaren techniekers, bestaande uit chauffagisten, schrijnwerkers, betegelaars, loodgieters, ….  Met de jaren zijn zowel zoon Pieter als dochter Stefanie de firma komen versterken.  Intussen werken wij al met een team van 11 technici, in vast dienstverband.
Met de jaren specialiseren wij ons vooral in badkamer renovaties maar ook in verwarming en plaatsing zonneboilers.  In onze toonzaal kan u zich laten bijstaan door ons ervaren verkoops team.
Wij kiezen er bewust voor om een relatief kleine firma te blijven, zodat wij zelf betrokken blijven bij het hele proces, van opmeting tot eindafwerking.  Zo kunnen we garant staan voor kwaliteit. Dankzij deze persoonlijke benadering kunnen wij samen aan uw droombadkamer bouwen. Wij maken u graag een duidelijke, vrijblijvende prijsofferte.  Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.  Dan geven we u meer uitleg hoe we te werk gaan.  Ook geven wij u graag een rondleiding in onze toonzaal van maar liefst 300 m².  Wij heten jullie hartelijk welkom!

  toonzaal 2014 008     6    toonzaal 2014 018      okt 2012 toonzaal 071     IMG_2220    IMG_2227